Sedința de analiză și sinteză, 08.07.2024

Astăzi, 08.07.2024, a avut loc ședința de analiză și sinteză, cu participarea vicepretorilor, a șefilor de secții și servicii, condusă de către Pretorul sectorului Rîșcani dl Victor Poleacov. În cadrul ședinței au fost abordate mai multe subiecte referitor la: ✔️Menținera salubră și spalarea stațiilor de așteptare a transportului public; ✔️Monitorizarea salubrizării și cositul ierbii pe teritoriul adiacent blocurilor locative; ✔️Desfășurarea evenimentelor culturale și sporti...ve în sectorul administrat pe parcursul săptămânii precedente. ‼️ Totodată, în scopul evitării sau minimalizării impactului negativ al temperaturilor caniculare asupra sănătății populației vor mai fi adăugate câteva punte de prim ajutor.

Sedința de analiză și sinteză, 08.07.2024

Astăzi, 08.07.2024, a avut loc ședința de analiză și sinteză, cu participarea vicepretorilor, a șefilor de secții și servicii, condusă de către Pretorul sectorului Rîșcani dl Victor Poleacov.

În cadrul ședinței au fost abordate mai multe subiecte referitor la:

✔️Menținera salubră și spalarea stațiilor de așteptare a transportului public;

✔️Monitorizarea salubrizării și cositul ierbii pe teritoriul adiacent blocurilor locative;

✔️Desfășurarea evenimentelor culturale și sporti...ve în sectorul administrat pe parcursul săptămânii precedente.

 Totodată, în scopul evitării sau minimalizării impactului negativ al temperaturilor caniculare asupra sănătății populației vor mai fi adăugate câteva punte de prim ajutor.