Astăzi, 24.06.2024, a avut loc ședința de analiză și sinteză.

Astăzi, 24.06.2024, a avut loc ședința de analiză și sinteză, cu participarea vicepretorilor, șefilor de secții și reprezentanții serviciilor municipale din sector, condusă de către Pretorul sectorului Rîșcani dl Victor Poleacov. În cadrul ședinței au fost abordate mai multe subiecte referitor la: ✔️monitorizarea salubrizării și cositul ierbii pe teritoriul adiacent blocurilor locative; ✔️inspectarea și combaterea comerțului stradal neautorizat; ✔️întocmirea rapoartelor semes...triale privind activitatea fiecărei secții din cadrul Preturii; ✔️verificarea la fața locului a modului de amplasare a teraselor și legalitatea acestora. Totodată, s-a discutat subiectul cu privire la organizarea grupului de lucru pentru inspectarea sectorului și acțiunile planificate pentru „vinerea sanitară”

Astăzi, 24.06.2024, a avut loc ședința de analiză și sinteză.

Astăzi, 24.06.2024, a avut loc ședința de analiză și sinteză, cu participarea vicepretorilor, șefilor de secții și reprezentanții serviciilor municipale din sector, condusă de către Pretorul sectorului Rîșcani dl Victor Poleacov.

În cadrul ședinței au fost abordate mai multe subiecte referitor la:

✔️monitorizarea salubrizării și cositul ierbii pe teritoriul adiacent blocurilor locative;

✔️inspectarea și combaterea comerțului stradal neautorizat;

✔️întocmirea rapoartelor semestriale privind activitatea fiecărei secții din cadrul Preturii;

✔️verificarea la fața locului a modului de amplasare a teraselor și legalitatea acestora.

Totodată, s-a discutat subiectul cu privire la organizarea grupului de lucru pentru inspectarea sectorului și acțiunile planificate pentru „vinerea sanitară”