„Ziua de Sânziene”

Cu prilejul sarbătorii crestine „Ziua de Sânziene”, Pretura sectorului Rîșcani în colaborare cu Cenaclul literar-artistic „Lumina Sufletului” au organizat, la data de 06.07.2024, un eveniment dedicat muzicii și artelor frumoase în incinta scuarului „Feciorilor Patriei-Sfânta Amintire”, între orele 17.00-20.30. Potrivit calendarului creștin-ortodox, credincioșii sărbătoresc „Sânzienele”, aceasta este denumirea din popor a sărbătorii Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul și mai este cunoscută sub numele de Drăgaica. ✅Evenimentul a fost moderat de către poeta,dna Zinaida Ambroci, iar printre participanți s-au numarat poeți, scriitori, interpreți de muzica ușoară și folclor.

„Ziua de Sânziene”

Cu prilejul sarbătorii crestine „Ziua de Sânziene”, Pretura sectorului Rîșcani în colaborare cu Cenaclul literar-artistic „Lumina Sufletului” au organizat, la data de 06.07.2024, un eveniment dedicat muzicii și artelor frumoase în incinta scuarului „Feciorilor Patriei-Sfânta Amintire”, între orele 17.00-20.30.

Potrivit calendarului creștin-ortodox, credincioșii sărbătoresc „Sânzienele”, aceasta este denumirea din popor a sărbătorii Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul și mai este cunoscută sub numele de Drăgaica.

✅Evenimentul a fost moderat de către poeta,dna Zinaida Ambroci, iar printre participanți s-au numarat poeți, scriitori, interpreți de muzica ușoară și folclor.