Astăzi, 17.06.2024 a avut loc ședința săptămânală a Preturii sectorului Rîşcani

Astăzi, 17.06.2024 a avut loc ședința săptămânală a Preturii sectorului Rîşcani cu participarea vicepretorilor și șefilor de secții din cadrul Preturii condusă de pretorul Victor Poleacov. ✅ În cadrul ședinței au fost prezentate rapoarte cu privire la eficentizarea conlucrării cu serviciile specializate pentru soluționarea problemelor edilitar- gospodărești , salubrizarea locurilor publice, evacuarea deșeurilor din zonele de uz comun, parcuri și scuaruri. ✔️Totodată, pe ordinea de zi au fost discutate subiecte preconizate pentru a fi realizate în săptămâna curentă: • ieșirea agenților constatatori în sector pentru depistarea/combaterea comerțului stradal neautorizat și întocmirea proceselor – verbale, după caz. • organizarea/ desfășurarea evenimentelor cultural- artistice preconizate .

Astăzi, 17.06.2024 a avut loc ședința săptămânală a Preturii sectorului Rîşcani

Astăzi, 17.06.2024 a avut loc ședința săptămânală a Preturii sectorului Rîşcani cu participarea vicepretorilor și șefilor de secții din cadrul Preturii condusă de pretorul Victor Poleacov.

✅ În cadrul ședinței au fost prezentate rapoarte cu privire la eficentizarea conlucrării cu serviciile specializate pentru soluționarea problemelor edilitar- gospodărești , salubrizarea locurilor publice, evacuarea deșeurilor din zonele de uz comun, parcuri și scuaruri.

✔️Totodată, pe ordinea de zi au fost discutate subiecte preconizate pentru a fi realizate în săptămâna curentă:

• ieșirea agenților constatatori în sector pentru depistarea/combaterea comerțului stradal neautorizat și întocmirea proceselor – verbale, după caz.

• organizarea/ desfășurarea evenimentelor cultural- artistice preconizate .