Privitor la obiectivele neautorizate ÎMPSL Rîșcani a pus în...

Pretura Sectorului RâșcaniPrivitor la obiectivele neautorizate ÎMPSL Rîșcani a pus în aplicare prevederile dispozițiilor pretorului, Vlad Melnic, cu privire la evacuarea obiectivelor neautorizate. Astfel în aceste zile au fost demontate și...

Privitor la obiectivele neautorizate ÎMPSL Rîșcani a pus în...

Pretura Sectorului Râșcani

Privitor la obiectivele neautorizate
ÎMPSL Rîșcani a pus în aplicare prevederile dispozițiilor pretorului, Vlad Melnic, cu privire la evacuarea obiectivelor neautorizate. Astfel în aceste zile au fost demontate și evacuate ghereta din bd. D. Cantemir, adiacent str. Ismail, 108/2; pavilionul comercial cu stație de așteptare din str. Calea Orheiului, 40.
În total, pe parcursul săptămânii precedente de pe terenurile proprietate muncipală au fost evacuate 6 obiective neautorizate.
Cumulativ, de la începtului anului în curs, au fost demontate și evacuate 56 de gherete/pavilioane; 143 de panouri și dispozitive publicitare; 50 de garduri/șure/foișoare; 73 de bare/limitatoare de acces.
Pretura Sectorului Râșcani, Ion Ceban, Vlad Melnic, Oleg Suslov, Сергей Дойна, Ralea Tudor

No photo description available.May be an image of fire and outdoorsMay be an image of outdoorsMay be an image of outdoors+2