Intervenim cu măsuri

Intervenim cu măsuri
În sectorul Rîșcani sunt întreprinse acțiuni de combatere a poleiului și deszăpezire a trotuarelor, curților de bloc, traseelor în pantă, stațiilor de așteptare a transportului public și drumurilor de acces din preajma instituțiilor de menire socială.
Pentru depășirea situațiilor problematice, evitarea aglomerării traficului, serviciile de profil activează în echipe de zi și de noapte. În noaptea trecută, s-a intervenit mecanizat cu tehnică specializată din dotația ÎMPSL sectorul Rîșcani, cu 5 tractoare: cu lame și sărărițe, care au început activitatea la ora 3.00 și pînă la acestă oră au împrăștiat 9000 tone de material antiderapant; 4 mașini Haco care au curățat trotuarele și au presurat 4500 kg de sare, 16 muncitori au curățat stațiile de așteptare a transportului public.
Pe acestă cale, chemăm și îndemnăm toți gestionarii fondului locativ, agenții economici, managerii instituțiilor și organizațiilor din sectorul administrat să dea dovadă de spirit gospădăresc și să aducă în ordine teritoriile din gestiune.