Cu respect, pentru cele mai bune cadre didactice E toamnă și...

Pretura Sectorului RâșcaniCu respect, pentru cele mai bune cadre didactice E toamnă și duminica din sufletul profesorului devine sărbătoare pentru toți! Pretura sectorului Râșcani, în conlucrare cu Direcția educație, tineret și sport a organizat...

Cu respect, pentru cele mai bune cadre didactice E toamnă și...
Pretura Sectorului Râșcani

Cu respect, pentru cele mai bune cadre didactice
E toamnă și duminica din sufletul profesorului devine sărbătoare pentru toți! Pretura sectorului Râșcani, în conlucrare cu Direcția educație, tineret și sport a organizat pe data de 01.10.2020 un eveniment festiv, prilejuit Zilei Profesorului. În semn de respect și apreciere a activității în domeniul învățământului, în temeiul dispoziției pretorului nr.236 din 28.09.2020 s-a conferit titlul onorific al Preturii ”Oameni și Desti...ne” pentru 23 de manageri ai instituțiilor de educație timpurie și învățământ preuniversitar, în temeiul dispoziției nr. 237 din 28.09.2020, a fost decernată Diploma de Onoare a entității publice pentru 47 de conducători ai instituțiilor.
Izvorul emoțiilor pozitive este atractiv au remarcat participanții, asigurându-ne de faptul că mesajele de felicitare vor ajunge la toți angajații din domeniu.
Ținem să comunicăm că instituțiile de învățământ din sectorul Râșcani continuă a fi cele mai bune, fapt prin care poartă cinste tuturor celor care au trudit în acest domeniu.
Și nu în ultimul rând, felicităm organizatorii acestei întâlniri protocolare (pretor, Vlad Melnic, șef interimar a DETS, Rau Valentina, secretar interimar, Mihail Furculiță, șef Secție administrație publică locală, Irina Ciupac, șef Secție cultură, tineret și sport, Sergiu Anisei, directorul CAE ”Curcubeul”, Sergiu Oxînte, interpreților: Viorica Lupu, Violeta Popov, Victor Sîrbu, Ion Migalatiev, Sergiu Prepeliță, Elena Manciu).

See MoreImage may contain: 3 people, people sitting, wedding, table and indoorImage may contain: 2 people, people standing and indoorImage may contain: 3 people, people standingImage may contain: 3 people, people standing and indoor+9