Am intrat în ultima săptămână a Târgului de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale, care a fost inaugurat în data de...

Am intrat în ultima săptămână a Târgului de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale, care a fost inaugurat în data de...
Am intrat în ultima săptămână a Târgului de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale, care a fost inaugurat în data de 17 decembrie, odată cu bradul din PMAN. 
Intenționăm să organizam în continuare târguri tematice pentru a susține producătorii autohtoni, la fel în PMAN.
Locuitorii și oaspeții capitalei pot veni în continuare în inima orașului pentru a se bucura de sărbători.
În zilele de vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 până la ora 21:00, așa cum s-a întâmplat de la deschiderea târgului, copiii vor primi daruri de la Moș Crăciun în căsuța amenajată lângă principalul pom al capitalei.
În PMAN, în continuare vor fi active zonele foto și cele de distracție pentru cei mici. Vor fi și căsuțele producătorilor autohtoni cu bucatele tradiționale, meșterii populari cu produse de sărbătoare.
Unele decorațiuni vor rămâne conectate.
***
Наступила последняя неделя работы Рождественской ярмарки на площади Великого Национального Собрания, которая была открыта 17 декабря вместе с Новогодней ёлкой в центре столицы.
Мы планируем и дальше организовывать тематические ярмарки на ПВНС для поддержки местных производителей.
Жители и гости столицы по-прежнему могут приехать в центр города, чтобы насладиться праздниками.
По пятницам, субботам и воскресеньям, с 16:00 до 21:00, дети также получают подарки от Деда Мороза в домике, установленном рядом с главной ёлкой столицы.
На ПВНС по-прежнему работают фотозоны и развлечения для детей. Также будут работать киоски местных производителей с традиционными блюдами, и ремесленников с праздничными изделиями.
Некоторые украшения в городе останутся подключенными.