Salutăm conformarea Gestionarii a 4 gherete de pe str. Doina,...

Pretura Sectorului RâșcaniSalutăm conformarea Gestionarii a 4 gherete de pe str. Doina, 203 și 1 pavilion de pe str. Calea Orheiului, 88 s-au conformat cerințelor reglementatorii pentru demontarea și evacuarea benevolă a unităților neautorizate....

Salutăm conformarea Gestionarii a 4 gherete de pe str. Doina,...
Pretura Sectorului Râșcani

Salutăm conformarea
Gestionarii a 4 gherete de pe str. Doina, 203 și 1 pavilion de pe str. Calea Orheiului, 88 s-au conformat cerințelor reglementatorii pentru demontarea și evacuarea benevolă a unităților neautorizate. Salutăm conformarea la prescripțiile înaintate de către entitatea publică pentru unitățile provozorii de comerț ambulant și complexe de gherete neautorizate.
Precizăm că întreprindem măsurile, după competență, pentru executarea prevederilor dispoziției Primar...ului general (Ion Ceban) nr. 602-d din 05.11.2020 ”Cu privire la etapizarea implementării Regulamentului de desfășurare a activității de comerț în municipiul Chișinău”.
În context, de la începutul anului în curs, în rezultatul inventarierii unităților de comerț ambulat, am înaintat 100 de prescripții pentru evacuare benevolă. În această săptămână, 25.01.-29.01.2021, preconizăm evacuarea forțată a 5 obiective neautorizate (4 gherete, 1 garaj metalic).
Pretura Sectorului Râșcani, Vlad Melnic, Oleg Suslov, Сергей Дойна

See MoreImage may contain: tree, sky, outdoor and natureImage may contain: tree, sky and outdoor