Privind acordarea compensațiilor la căldură Zilnic, Comisia...

Pretura Sectorului RâșcaniPrivind acordarea compensațiilor la căldură Zilnic, Comisia de profil a Preturii examinează actele persoanelor care au dreptul la compensarea cheltuielilor pentru resursele energetice folosite pentru încălzirea locuințelor,...

Privind acordarea compensațiilor la   căldură Zilnic, Comisia...

Pretura Sectorului Râșcani

Privind acordarea compensațiilor la
căldură
Zilnic, Comisia de profil a Preturii examinează actele persoanelor care au dreptul la compensarea cheltuielilor pentru resursele energetice folosite pentru încălzirea locuințelor, energia termică, gazele naturale, lemne și cărbune, energie electrică, în sezonul rece 2020/2021. În acest context, numărul total al beneficiarilor de aceste compensații pentru perioada 2020/2021 constituie 7208 persoane. Din acestea:
- verificate prin ,...,Cadastru” - 6780 de persoane;
- decedate - 428 de persoane;
- persoane care dețin mai multe imobile - 247 persoane;
- aplicate dosare noi - 105 de persoane;
Până la sfârșitul linii curente, beneficiarii pentru care au fost verificate datele, vor primi compensațiile pentru care au aplicat, inclusiv cu recalculul pentru lunile noiembrie și decembrie 2020, iar ceilalți, cu începere din luna viitoare. Astfel, toți beneficiarii care corespund criteriilor stabilite de APL Chișinău vor primi facturi cu includerea compensațiilor solicitate. Totodată, potențialii beneficiari care n-au corespuns criteriilor stabilite vor fi anunțati despre acest lucru prin scrisori cu caracter informativ.
Pretura Sectorului Râșcani, Vlad Melnic, Oleg Suslov, Dorin Ciurea

See MoreNo photo description available.