Weekend dedicat muzicii și artelor frumoase.

Pretura sectorului Rîșcani în colaborare cu Școala de Arte „Valeriu Poleakov” și Direcția Generală Cultură și Patrimoniu Cultural a Primăriei municipiului Chișinău invită toți locuitorii capitalei să petreacă un weekend dedicat muzicii și artelor frumoase. Profesorii și elevii Școlii de Arte „Valeriu Poleakov” vor prezenta un concert de muzică și dans, cu melodii ale compozitorilor clasici, contemporani, autohtoni și de talie internațională. Pe teritoriul Complexului memo...rial „Feciorilor Patriei-Sfântă Amintire” vor fi amenajate câteva zone de recreere pentru copii și tineret. Aceștia vor putea admira expozițiile amenajate, vor putea participa la master-class-uri și ateliere de creație prezentate de profesori și discipolii lor. ✅Vă așteptăm sâmbătă, 25 mai, orele 16.00 în scuarul Complexului memorial „Feciorilor Patriei-Sfântă Amintire”, din strada Miron Costin.

Weekend dedicat muzicii și artelor frumoase.

Pretura sectorului Rîșcani în colaborare cu Școala de Arte „Valeriu Poleakov” și Direcția Generală Cultură și Patrimoniu Cultural a Primăriei municipiului Chișinău invită toți locuitorii capitalei să petreacă un weekend dedicat muzicii și artelor frumoase.

Profesorii și elevii Școlii de Arte „Valeriu Poleakov” vor prezenta un concert de muzică și dans, cu melodii ale compozitorilor clasici, contemporani, autohtoni și de talie internațională. Pe teritoriul Complexului memorial „Feciorilor Patriei-Sfântă Amintire” vor fi amenajate câteva zone de recreere pentru copii și tineret. Aceștia vor putea admira expozițiile amenajate, vor putea participa la master-class-uri și ateliere de creație prezentate de profesori și discipolii lor.

✅Vă așteptăm sâmbătă, 25 mai, orele 16.00 în scuarul Complexului memorial „Feciorilor Patriei-Sfântă Amintire”, din strada Miron Costin.