Pretura sectorului Rîșcani a felicitat echipa Bibliotecii „Hristo Botev” cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate...

Pretura sectorului Rîșcani a felicitat echipa Bibliotecii „Hristo Botev” cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate...
Pretura sectorului Rîșcani a felicitat echipa Bibliotecii „Hristo Botev” cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate publică multiculturală.
ADRESĂ DE FELICITARE
La ceas aniversar, 30 de ani de activitate ai Bibliotecii Municipale „Hristo Botev”, filială a Bibliotecii municipale ,,B. P. Hașdeu”, specializată și destinată etnicilor bulgari, îmi revine onoarea de a vă transmite, din numele Preturii sectorului Rîșcani, această Adresă de felicitare, cu cele mai bune gânduri de sănătate, respect, apreciere, recunoștință și, desigur, susținere, tuturor - celor care au pus temelia acestui templu, creatorilor de valori care au contribuit în mod necondiționat, la buna funcționare și ,,creștere” a bibliotecii, și mai ales, la promovarea istoriei trecutului și culturii comunității bulgare din Republica Moldova.
Biblioteca - acest adevărat ,,Altar al Cărții”- rămâne a fi și în epoca tehnologiilor informaționale pe linie ascendentă, receptivă fiind la toate provocările moderne.
Stimați făuritori și promotori ai cunoașterii și culturii, rămâneți și în continuare în Lumină, Adevăr, Înțelepciune și Frumos.
La Mulți Ani!
Cu respect, Pretor Vlad MELNIC
Ion Ceban, Vlad Melnic, Pretura Sectorului Rîșcani, Олег Суслов, @Mihai Furculiță