Pretorul sectorului Rîșcani, dl Vlad Melnic și vicepretorul, dl Oleg Suslov, au vizitat parcul „Dumitru Rîșcanu”, unde a...

Pretorul sectorului Rîșcani, dl Vlad Melnic și vicepretorul, dl Oleg Suslov, au vizitat parcul „Dumitru Rîșcanu”, unde a...
Pretorul sectorului Rîșcani, dl Vlad Melnic și vicepretorul, dl Oleg Suslov, au vizitat parcul „Dumitru Rîșcanu”, unde au loc lucrări de reabilitare a parcului.
Primăria municipiului Chișinău în comun cu Pretura sectorului Rîșcani și cu colegii din Mannheim vom realiza și proiectul „Orășelul siguranței”. Este vorba de instalarea semafoarelor, treceri pietonale, marcaje și semne rutiere pentru a putea oferi lecții educaționale pentru cei mici.
Actualmente, sunt pavate aleile pietonale din zona Autodromului și amenajate locuri de parcare, a fost instalat sistemul de iluminat public (90 lanterne stradale noi) și curățați copacii, instalat mobilier urban nou (87 bănci stradale și 87 coșuri de gunoi), este curățat de nămol lacul.
Urmează să fie amenajată zona verde și amenajat terenul de joacă pentru copii, de asemenea va fi instalat un sistem de supraveghere video.
Fiecare proiect de reabilitare a zonelor de recreere se realizează pentru locuitorii și oaspeții orașului!
Ion Ceban, Vlad Melnic, Pretura Sectorului Rîșcani, Олег Суслов, @Mihai Furculiță