Pentru un sector mai verde, mai curat! În sectorul Rîșcani...

Pretura Sectorului RâșcaniPentru un sector mai verde, mai curat! În sectorul Rîșcani s-au plantat puieți de brazi, în comun cu locuitorii din zonă. Locația - scuarul din str.Tudor Vladimirescu. Acțiunea de plantare se încadrează în Campania...

Pentru un sector mai verde, mai curat!  În sectorul Rîșcani...

Pretura Sectorului Râșcani

Pentru un sector mai verde, mai curat!

În sectorul Rîșcani s-au plantat puieți de brazi, în comun cu locuitorii din zonă. Locația - scuarul din str.Tudor Vladimirescu. Acțiunea de plantare se încadrează în Campania de înverzire a municipiului, care are loc în fiecare an, toamna și prămăvara. În total, pe această adresă, s-au plantat 50 de brazi cu bulgăre de pămînt, cu vârsta de 10 ani și înălțimea de 2-2,5m fiecare. Conform specialiștilor, plantarea brazilor în lunile marti...e-aprilie este un demers binevenit. Astfel, ei se adaptează perfect și încep în plină forță vegetația.
Prin exemplul muncii depuse, în comun acord cu locuitorii blocurilor din vecinătate și muncitorii de la ÎM Agenția de gospădărire a spațiilor verzi, am demonstrat încă o dată că împreună putem face lucruri utile și frumoase pentru sectorul în care locuim.
În această ordine de idei, entitatea publică face apel către cetățeni, gestionarii fondului locativ, agenți economici, conducătorii instituțiilor publice, etc., să participe activ la acțiunile de înverzire a sectorului. Sânt benevenite propunerile/sugestiile Dumneavoastră privind noi locuri de plantare a arborilor și arbuștilor.
La solicitare, asigurăm suportul entității și material săditor.
Vă mulțumim pentru colaborare și susținem dorința tuturor de a înverzi sectorul.
Pretura Sectorului Râșcani, Vlad Melnic, Oleg Suslov, Dorin Ciurea, Сергей Дойна , Mihail Furculiță

See MoreMay be an image of outdoorsMay be an image of 1 person, outdoors and treeMay be an image of tree and outdoorsMay be an image of tree and outdoors