Pentru acțiunile iresponsabile - răspundem Urmare a...

Pretura Sectorului RâșcaniPentru acțiunile iresponsabile - răspundem Urmare a raidurilor efectuate în sector, în data de 24.02.2021, am identificat ,,adrese cu probleme” la capitolul menținerii ordinii sanitare în spațiile publice. Facem referință...

Pretura Sectorului Râșcani

Pentru acțiunile iresponsabile - răspundem

Urmare a raidurilor efectuate în sector, în data de 24.02.2021, am identificat ,,adrese cu probleme” la capitolul menținerii ordinii sanitare în spațiile publice. Facem referință la șantierul în construcție din str. Petru Rareș intersecție cu str.Albișoara, aflat în stare insalubră la momentul verificărilor. Și în aces caz, am aplicat pârghia administrativă - proces verbal în baza art.181 Cod Contravențional.
Totodată, administrat...orul a fost obligat să aducă în ordine sanitară teritoriul aferent șantierului, să curețe carosabilul și anvelopele tehnicii antrenate în procesul de construcție.
Prin acțiunile întreprinse ne dorim schimbarea opiniei societății civice spre una responsabilă față de noi înșine, față de mediu și tot ceea ce înseamnă ecologie.
Pretura Sectorului Râșcani Vlad Melnic, Dorin Ciurea, Oleg Suslov, Сергей Дойна, Mihail Furculiță

See MoreMay be an image of 1 personNo photo description available.No photo description available.No photo description available.+3