Misiune îndeplinită Astăzi, 21.12.2020, am finalizat misiunea...

Pretura Sectorului RâșcaniMisiune îndeplinită Astăzi, 21.12.2020, am finalizat misiunea de repartizare a cadourilor dulci (produse de patiserie și cofetărie, ambalate) către destinatarii, ce au ajuns în vizorul nostru ca urmare a listelor înaintate...

Misiune îndeplinită Astăzi, 21.12.2020, am finalizat misiunea...
Pretura Sectorului Râșcani

Misiune îndeplinită
Astăzi, 21.12.2020, am finalizat misiunea de repartizare a cadourilor dulci (produse de patiserie și cofetărie, ambalate) către destinatarii, ce au ajuns în vizorul nostru ca urmare a listelor înaintate în acest sens de către: Asociația nevăzătorilor din Moldova, Societatea invalizilor din sectorul Râșcani, Asociația obștească ”Cernobîl”, Filiala teritorială Chișinău a Asociației surzilor din RM, Complexul-Pilot de Pedagogie Curativă ”Orfeu”, Uniunea Națio...nală a veteranilor războiului de pe Nistru, Școala auxiliară nr. 6, Direcția pentru protecția drepturilor copilului sectorului Râșcani.
In imaginile foto, DPDC sectorul Râșcani.
În context, aducem mulțumiri tuturor celor implicați în aceste activități. Uniți pentru o misiune frumoasă către sărbătorile de iarnă.
Pretura Sectorului Râșcani, Vlad Melnic, Сергей Дойна, Sergiu Anisei, Galina Lozovan, Sorina Miron, Direcţia Municipală pentru Protecţia Drepturilor Copilului, Complexul-Pilot de Pedagogie Curativa "Orfeu"

See MoreImage may contain: 2 people, people standing and indoor