Lucrări în desfășurare Despre lucrările suplimentare...

Pretura Sectorului RâșcaniLucrări în desfășurare Despre lucrările suplimentare incluse în proiectul de amenajare a scuarului din str. N. Dimo (denumit Șipca). Astăzi, 27.05.2021, se execută pavarea părții pietonale, înlocuirea bordurii din str. N. Dimo, 4 (cca 220 m. p.). Cât despre lucrările executate în cadrul proiectului investițional de amenajare a scuarului din str. N. Dimo menționăm: amenajarea zonei pietonale și aleii în pavaj (2900 m.p.), montarea iluminatului stradal de tip LED (55 de piloni și corpuri de iluminat), instalarea mobilierului urban (41 bănci, 41 urne), renovarea terenului de joacă pentru copii. În curând vor fi finalizate și lucrările de construcție și amenajare a havuzului. Pretura Sectorului Râșcani, Ion Ceban, Vlad Melnic, Олег Суслов, Сергей Дойна

Lucrări în desfășurare Despre lucrările suplimentare...
Pretura Sectorului Râșcani

Lucrări în desfășurare
Despre lucrările suplimentare incluse în proiectul de amenajare a scuarului din str. N. Dimo (denumit Șipca). Astăzi, 27.05.2021, se execută pavarea părții pietonale, înlocuirea bordurii din str. N. Dimo, 4 (cca 220 m. p.).
Cât despre lucrările executate în cadrul proiectului investițional de amenajare a scuarului din str. N. Dimo menționăm: amenajarea zonei pietonale și aleii în pavaj (2900 m.p.), montarea iluminatului stradal de tip LED (55 de piloni și corpuri de iluminat), instalarea mobilierului urban (41 bănci, 41 urne), renovarea terenului de joacă pentru copii. În curând vor fi finalizate și lucrările de construcție și amenajare a havuzului.
Pretura Sectorului Râșcani, Ion Ceban, Vlad Melnic, Олег Суслов, Сергей Дойна

May be an image of outdoorsMay be an image of outdoors and treeMay be an image of outdoors