În zilele de 4 - 6 septembrie 2020 va fi suspendat traficul...

Pretura Sectorului RâșcaniÎn zilele de 4 - 6 septembrie 2020 va fi suspendat traficul rutier pe str. Albișoara, în perimetrul bd. Grigore Vieru și str. Alexandr Pușkin, în legătură cu reabilitarea traseului termic. Pentru mai multe detalii...

În zilele de 4 - 6 septembrie 2020 va fi suspendat traficul...
Pretura Sectorului Râșcani

În zilele de 4 - 6 septembrie 2020 va fi suspendat traficul rutier pe str. Albișoara, în perimetrul bd. Grigore Vieru și str. Alexandr Pușkin, în legătură cu reabilitarea traseului termic. Pentru mai multe detalii la subiectul de referință, a se accesa informația distribuită de pe pagina web a Primăriei municipiului Chișinău (www.chisinau.md)

Comunicate de presă / Primăria Municipiului Chişinău Pagina Oficială a Primăriei Municipiului Chișinău. Chisinau City Hall.

chisinau.md

Suspendarea traficului rutier pe str. Albișoara, în perimetrul bd. G. Vieru şi str. A. Puşkin | Comunicate de presă | Primăria Municipiului Chişinău

Comunicate de presă / Primăria Municipiului Chişinău Pagina Oficială a Primăriei Municipiului Chișinău. Chisinau City Hall.Comunicate de presă / Primăria Municipiului Chişinău Pagina Oficială a Primăriei Municipiului Chișinău. Chisinau City Hall.