În atenția călătorilor și conducătorilor auto Informăm...

Pretura Sectorului RâșcaniÎn atenția călătorilor și conducătorilor auto Informăm despre stabilirea circulației transportului rutier în sens unic pe str. Romană, tronsonul cuprins între str. V. Alecsandri și str. A. Pușkin, cu începere din data de 25.06.2021. Conform dispoziției viceprimarului municipiului Chișinău nr. 292-d din 03 iunie 2021 ”Regia de exploatare a drumurilor și podurilor ”Exdrupo” va instala indicatoarele respective în conformitate cu schema coordonată”. Măsura a fost dispusă în scopul asigurării securității și fluidizării circulației rutiere pe str. Romană, în baza demersului Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Pretura Sectorului Râșcani, Ion Ceban, Vlad Melnic, Олег Суслов, Сергей Дойна

În atenția călătorilor și conducătorilor auto Informăm...
Pretura Sectorului Râșcani

În atenția călătorilor și conducătorilor auto
Informăm despre stabilirea circulației transportului rutier în sens unic pe str. Romană, tronsonul cuprins între str. V. Alecsandri și str. A. Pușkin, cu începere din data de 25.06.2021.
Conform dispoziției viceprimarului municipiului Chișinău nr. 292-d din 03 iunie 2021 ”Regia de exploatare a drumurilor și podurilor ”Exdrupo” va instala indicatoarele respective în conformitate cu schema coordonată”. Măsura a fost dispusă în scopul asigurării securității și fluidizării circulației rutiere pe str. Romană, în baza demersului Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.
Pretura Sectorului Râșcani, Ion Ceban, Vlad Melnic, Олег Суслов, Сергей Дойна

May be an image of text that says 'Vă rugăm să luați la cunoștință! ANUNȚÚL PUBLIC'