De Ziua Copilului!

De Ziua Copilului!În fiecare an, în prima zi de vară, sărbătorim Ziua Internaționala a Copilului, dar și cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om-Copilăria. Un tărâm magic,nu știi când se începe și când se termină, dar e singurul moment din viață pe care îl trăim intens. ????Pretura sectorului Rîșcani invită toți copii, părinții și locuitorii sectorului la manifestarea cultural-artistică din scuarul Complexului memorial„Feciorilor Patriei-Sfântă Amintire” la data de 1 și ...2 iunie , începând cu orele 10:00. ✅1iunie Eveniment dedicat marcării Zilei Internaționale a Copilului ✔️ora: 10:00- 14:00 În program: 1. Concertul cu genericul „Copilărie dulce feerie” 2.Expoziția „Copilăria, universul magic” 3. Atelier interactiv „Master-class-uri,expoziții„ 4. Program demonstrativ la lupte libere și box ✅2 iunie ✔️Locație: str. Calea Orheiului, 90 ✔️ora : 11:00 - 13:00 În program : Competiții sportive la hipism Dăm startul anotimpului de vară împreună cu copiii!

De Ziua Copilului!

De Ziua Copilului!În fiecare an, în prima zi de vară, sărbătorim Ziua Internaționala a Copilului, dar și cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om-Copilăria. Un tărâm magic,nu știi când se începe și când se termină, dar e singurul moment din viață pe care îl trăim intens.

Pretura sectorului Rîșcani invită toți copii, părinții și locuitorii sectorului la manifestarea cultural-artistică din scuarul Complexului memorial„Feciorilor Patriei-Sfântă Amintire” la data de 1 și 2 iunie , începând cu orele 10:00.

 ✅1iunie

Eveniment dedicat marcării Zilei Internaționale a Copilului

✔️ora: 10:00- 14:00

În program:

  1. Concertul cu genericul „Copilărie dulce feerie”
  2. Expoziția „Copilăria, universul magic” 
  3.  Atelier interactiv „Master-class-uri,expoziții„
  4. Program demonstrativ la lupte libere și box

✅2 iunie

✔️Locație: str. Calea Orheiului, 90

✔️ora : 11:00 - 13:00

 În program :

Competiții sportive la hipism

Dăm startul anotimpului de vară împreună cu copiii!