„CURCUBEUL VEDETELOR”

„CURCUBEUL VEDETELOR” Dragi locuitori ai sectorului Rîșcani și nu numai, Vă invităm la Concursul de interpretare vocală din sectorul Rîșcani „CURCUBEUL VEDETELOR”, în incinta Sălii de Festivități a Preturii sectorului Rîșcani, 28 februarie 2024, la ora 13:00. Evenimentul organizat de CAE „Curcubeul” în parteneriat cu Pretura sectorului Rîșcani și DETS Rîșcani, are drept scop identificarea, promovarea și afirmarea tinerelor talente. La concurs vor participa elevii din instituții de învățământ din sectorui Rîșcani. Le dorim mult succes tuturor participanților! Pretura Sectorului Rîșcani, Victor Poleacov, Primăria Municipiului Chișinău, Ion Ceban, Centrul de Activitate Extrașcolară ,,Curcubeul" sectorul Rîșcani, DETS Rîșcani

„CURCUBEUL VEDETELOR”

„CURCUBEUL VEDETELOR”

 Dragi locuitori ai sectorului Rîșcani și nu numai,

Vă invităm la Concursul de interpretare vocală din sectorul Rîșcani „CURCUBEUL VEDETELOR”, în incinta Sălii de Festivități a Preturii sectorului Rîșcani, 28 februarie 2024, la ora 13:00.

Evenimentul organizat de CAE „Curcubeul” în parteneriat cu Pretura sectorului Rîșcani și DETS Rîșcani, are drept scop identificarea, promovarea și afirmarea tinerelor talente.

La concurs vor participa elevii din instituții de învățământ din sectorul Rîșcani.

 Le dorim mult succes tuturor participanților!