Cupa Preturii sectorului Riscani la Hipism

Cupa Preturii sectorului Riscani la Hipism Pe arena Clubului sportiv de hipism „Avangard”, din str. Calea Orheiului, 88, s-a desfășurat Cupa Preturii sectorului Rîșcani la hipizm, dedicată Zilei Internaționale a copiilor. Hipismul este unul dintre cele mai vechi sporturi, recomandat pentru toți, indiferent de vârstă. Acesta nu este un simplu sport. Personajul principal al acestui sport este calul, cu care de cele mai dese ori călărețul dezvoltă relații de prietenie și încredere. Comunicarea cu caii, în general, ameliorează perfect stresul, îmbunătățește dispoziția și starea fizică. Pentru rezultatele obținute în cadrul competiției, sportivii fost menționate cu cupe, diplome și medalii de gradul respectiv. Succese mari sportivilor în continuare!

Cupa Preturii sectorului Riscani la Hipism
Cupa Preturii sectorului Riscani la Hipism
    Pe arena Clubului sportiv de hipism „Avangard”, din str. Calea Orheiului, 88, s-a desfășurat Cupa Preturii sectorului Rîșcani la hipism, dedicată Zilei Internaționale a copiilor. Hipismul este unul dintre cele mai vechi sporturi, recomandat pentru toți, indiferent de vârstă. Acesta nu este un simplu sport. Personajul principal al acestui sport este calul, cu care de cele mai dese ori călărețul dezvoltă relații de prietenie și încredere. Comunicarea cu caii, în general, ameliorează perfect stresul, îmbunătățește dispoziția și starea fizică.
Pentru rezultatele obținute în cadrul competiției, sportivii au fost menționați cu cupe, diplome și medalii de gradul respectiv.
Succese mari sportivilor în continuare! I