CONSULTĂRI PUBLICE asupra proiectului de decizie a Consiliului Municipal Chișinău „Cu privire la aprobarea și punerea în aplicare a taxelor locale pentru anul 2024”

CONSULTĂRI PUBLICE Primăria Municipiului Chișinău desfășoară un program de dezbateri publice asupra proiectului de decizie a Consiliului Municipal Chișinău „???????? ???????????????????????????? ???????? ???????????????????????????????????? ????̦???? ???????????????????????????? î???? ???????????????????????????????? ???? ???????????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????????? ???????????????? ????????????????”. Astfel, în sediul Peturii sectorului Rîșcani, sala festivă, consultările vor avea loc la data de 19 ianuarie 2024, începând cu ora 17:15 min. Orarul integral al consultărilor îl puteți vizualiza mai jos.... Proiectul de decizie are impact economic major asupra mediului de afaceri, și în acest context sunt invitați la dezbateri reprezentanții entităților economice, societatea civilă și alte părți interesate. Reiterăm, că prin proiectul de decizie se pun în aplicare taxele locale, cotele lor și înlesnirile fiscale pe teritoriul municipiului Chișinău pe perioada anului 2024.

CONSULTĂRI PUBLICE  asupra proiectului de decizie a Consiliului Municipal Chișinău „Cu privire la aprobarea și punerea în aplicare a taxelor locale pentru anul 2024”

Consultări publice asupra proiectului de decizie a Consiliului Municipal Chișinău „Cu privire la aprobarea și punerea în aplicare a taxelor locale pentru anul 2024”

Primăria Municipiului Chișinău desfășoară un program de dezbateri publice asupra proiectului de decizie a Consiliului Municipal Chișinău „Cu privire la aprobarea și punerea în aplicare a taxelor locale pentru anul 2024”

Astfel, în sediul Preturii sectorului Rîșcani, sala festivă, consultările vor avea loc la data de 19 ianuarie 2024, începând cu ora 17:15 min.

Orarul integral al consultărilor este atașat. Proiectul de decizie are impact economic major asupra mediului de afaceri, și în acest context sunt invitați la dezbateri reprezentanții entităților economice, societatea civilă și alte părți interesate.

Reiterăm, că prin proiectul de decizie se pun în aplicare taxele locale, cotele lor și înlesnirile fiscale pe teritoriul municipiului Chișinău pe perioada anului 2024.