Acțiuni de salubrizare în sectorul Rîșcani În sectorul...

Pretura Sectorului RâșcaniAcțiuni de salubrizare în sectorul Rîșcani În sectorul Rîșcani al capitalei continuă lucrările de salubrizare și amenajare, stabilite pentru campania ,,Curățenia generală de primăvară”. Asigurăm, în conlucrare cu serviciile...

Acțiuni de salubrizare în sectorul Rîșcani  În sectorul...

Pretura Sectorului Râșcani

Acțiuni de salubrizare în sectorul Rîșcani

În sectorul Rîșcani al capitalei continuă lucrările de salubrizare și amenajare, stabilite pentru campania ,,Curățenia generală de primăvară”. Asigurăm, în conlucrare cu serviciile specializate și ÎMGFL nr.17 - 23, lucrările de salubrizare, amenajare și întreținere a spațiilor verzi a tot ceea ce înseamnă domeniu public și privat (curățarea manuală/mecanizată a aleilor, trotuarelor și a rigolelor stradale, degajarea teritoriilor de ...gunoiștile menajere grămezile de frunziș, curățarea bordurelor de nisipul adunat în perioada rece, curățarea/toaletarea arborilor/arbuștilor, etc.,) - un obiectiv primordial al instituției.
,,Un sector curat, verde și sănătos” - este una din prioritățile mele și a instituției pe care o conduc” - a declarat pretorul Vlad Melnic în cadrul ședinței săptămânale a secțiilor și serviciilor.
În acest context, reamintim că ,,e curat acolo unde se păstrează ” și doar împreună putem asigura curățenia atât în sector cât și în municipiu.
Ion Ceban, Pretura Sectorului Râșcani, Vlad Melnic, Олег Суслов, Serghei Doina, Mihail Furculiță, Dorin Ciurea

See MoreMay be an image of one or more people, people standing and roadMay be an image of one or more people, people standing, road and streetMay be an image of one or more people, people standing and outdoorsMay be an image of tree and road+17