Pretura sectorului Rîșcani atenționează locuitorii despre riscul intoxicării cu dioxid de carbon în procesul de fermentare a vinului.
Pretura sectorului Rîșcani atenționează locuitorii despre riscul intoxicării cu dioxid de carbon în procesul de fermentare a vinului. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență vine cu recomandări și atenționări în adresa cetățenilor, pentru a preveni riscurile asociate intoxicațiilor cu dioxid de carbon. ????Totodata îndeamnăm toți cetățenii să respecte aceste măsuri pentru a preveni incidentele și a asigura un mediu sigur în perioada de fermentare a vinului. @urmăritori Mihai Furculiță
Pretura sectorului Rîșcani atenționează locuitorii despre riscul intoxicării cu dioxid de carbon în procesul de fermentare a vinului.
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență vine cu recomandări și atenționări în adresa cetățenilor, pentru a preveni riscurile asociate intoxicațiilor cu dioxid de carbon.
Totodata îndeamnăm toți cetățenii să respecte aceste măsuri pentru a preveni incidentele și a asigura un mediu sigur în perioada de fermentare a vinului.