ATENȚIE! Cod Portocaliu de caniculă.

‼️ ATENȚIE !!Cod Portocaliu de caniculă. ☀️Ca urmare a creșterii continuă a maximei, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod Portocaliu de caniculă. Avertizarea, care prevede temperaturi ce vor varia între +36 și +39 de grade Celsius și mai mult, este valabilă pentru părțile de Centru și Sud a Republicii Moldova, inclusiv municipiul Chișinău. ✅Avertizarea este valabilă pentru perioada, 10-16 iulie. Îndemnăm locuitorii sectorului să evite plimbarile în orele amiezii, iar în cazul înregistrării situațiilor problematice, provocate de vreme caniculară, să sune la numărul unic de urgență 112.

ATENȚIE! Cod Portocaliu de caniculă.

 ATENȚIE !!Cod Portocaliu de caniculă.

☀️Ca urmare a creșterii continuă a maximei, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod Portocaliu de caniculă. Avertizarea, care prevede temperaturi ce vor varia între +36 și +39 de grade Celsius și mai mult, este valabilă pentru părțile de Centru și Sud a Republicii Moldova, inclusiv municipiul Chișinău.

✅Avertizarea este valabilă pentru perioada, 10-16 iulie.

Îndemnăm locuitorii sectorului să evite plimbarile în orele amiezii, iar în cazul înregistrării situațiilor problematice, provocate de vreme caniculară, să sune la numărul unic de urgență 112.