feed-image  Benzi RSS

Somații / Scrisori recomandate

Maxima săptămînii

 „ Adevărul este pretutindeni, dar nu-l recunoaşte decît cel care îl caută”                             N. Iorga

 

Unele lucruri ajută uneori, munca ajută întotdeauna

   La braț cu munca, așa i-am regăsit azi, 08.11.2018, pe muncitorii de la ÎMPSL sectorul Râșcani.Unde? La intrarea în orașul Chișinău, din direcția comunei Stăuceni, înarmați cu scule potrivite, așa cum le stă bine unor meșteri buni și pricepuți. Aveau în spate un front de lucru nu doar

pentru o zi, dar erau siguri și prompți în ideea că o vor scoate cu bine la capăt. În acest context, amintim despre lucrările de renovare a semnului la intrarea în oraș, cu inscripția ,,Chișinău”, ilustrând și anul fondării acestuia.
  S-a intervenit cu aceste lucrări, la solicitarea Pretorului Nicolae Balaur, pentru că ,,cu adevărat”, se merita. De-a lungul timpului, fiind expus la toate condițiile meteo, acest semn necesita o renovare. Un semn de bun venit de la intrarea în oraș e la fel ca și pragul sau poarta unei case sau curți, vorbind de la sine despre multe: aspect îngrijit, atrăgător, teritoriu amenajat, atitudine, perseverență, responsabilitate, și toate acestea, luate împreună, despre spirit gospodăresc.
   Trecând prin zona de referință, veți fi martorii acestor schimbări, cu certitudine, în bine!