feed-image  Benzi RSS

Somații / Scrisori recomandate

Maxima săptămînii

 „ Adevărul este pretutindeni, dar nu-l recunoaşte decît cel care îl caută”                             N. Iorga

 

Ședința operativă de luni, 11.03.2019, sarcini și adrese noi

   Nu lungim vorba, pentru a câștiga timp să trecem la fapte. Acest îndemn a Pretorului Nicolae Balaur a mobilizat reprezentanții secțiilor și a serviciilor descentralizate în sector să prezinte, pe scurt, dinamica activităților în săptămâna precedentă și cea în curs, în cadrul ședinței de analiză și sinteză a

preturii. Urmare a ieșirilor în teritoriu Pretorul Nicolae Balaur a văzut situația existentă pe unele adrese și a avut întrebări în adresa unor gestionari privind salbrizarea și evacuarea gunoiului (vegetației uscate) de pe teritoriile gestionate, a arborilor/ramurilor doborâți/te de rafalele de vânt, numărul rutelor efectuate, întocmirea proceselor verbale contravenționale pentru cei lipsiți ,,de bun simț”, contractarea serviciilor de transport de la ÎMPSL sectorul Râșcani, ș.a. Și, după cum vine vorba, în curtea unui gospodar se găsește întotdeauna de lucru. Nu negăm acest fapt, avem de lucru, dar ne mobilizăm la fapte bune și în continuare. 
   Totodată, pe finalul ședinței, Pretorul Nicolae Balaur a solicitat fiecrui serviciu alegerea unui anumit teritoriu din sectorul administrat pentru a-l salubriza. La solicitarea unora, am pus la dispoziție unelte de lucru necesare pentru a-și aduce în bună ordine teritoriul gestionat (mături, greble, lopeți, saci). Deci, nu doar sfaturi, dar și măligă, vorba proberbului! 
   O săptămână cu realizări, tuturor!