feed-image  Benzi RSS

Somații / Scrisori recomandate

Maxima săptămînii

 „ Adevărul este pretutindeni, dar nu-l recunoaşte decît cel care îl caută”                             N. Iorga

 

Semănăm intenții și culegem acțiuni

   Sedința săptămânală a serviciilor din sector a început azi, 24.09.2018, în mod disciplinar, cu ,,verificarea temei pentru acasă”. Ori, ,,disciplina este adezivul care leagă inspirația de realizare”, garantând, în acest sens, și izvorul succesului”. 
   Așadar, subiectul-cheie pus în discuție a fost pregătirea sectorului către Hramul orașului

Chișinău. Au urmat apoi: pregătirea către perioada rece 2018/2019; combaterea comerțului neautorizat; implementarea proiectului ,,100 bănci pentru sectorul Râșcani”; finisarea lucrărilor de curățare a arborilor din curțile de bloc; contracararea fenomenului construcțiilor neautorizate în sector; întocmirea proceselor verbale contravenționale în baza articolelor, la care entitatea publică are tangență, s.a.
   Iar feed-backul? A fost unul pozitiv, întrucât cei prezenți la sedință conștientizează că ,,schimbarea vine cu fiecare dintre noi”.
A urmat apoi tema pentru acasă. În acest sens, Pretorul Nicolae Balaur a solicitat tuturor factorilor de decizie maximă implicare acolo unde sunt vizați, manifestând, în acest sens, atitudine, responsabilitate, disponibilitate și înalt profesionalism.
   Nu uităm! Suntem și vom fi în serviciul comunității, deci al Dumneavoastră!