feed-image  Benzi RSS

Somații / Scrisori recomandate

Maxima săptămînii

 „ Adevărul este pretutindeni, dar nu-l recunoaşte decît cel care îl caută”                             N. Iorga

 

Porțiune de drum închis

   Astăzi, 06.07.2018, SA ”Termoelectrica”ne-a comunicat despre situația de avariere și executarea, în acest context, a lucrărilor la rețelele termice, fără deconectări a consumatorilor, dar cu o porțiune de drum închis: str. T. Vladimirescu intersecție str. A. Doga. Lucrările sunt preconizate pentru perioada 6

Zi cu spor, la spații verzi

   Astăzi, 29.06.2018, pe domeniul spații verzi avem o zi cu spor și asta datorită activităților ce am reușit să le organzăm până la ”șuvoiul de ploaie” din această după-amiază: degajarea urnelor de gunoiul menajer (str. Florilor, str. M. Costin, bd. Gr. Vieru), ridicarea grămezilor cu crengi (str.

Salubrizarea mecanizată, după ploi

   Astăzi, 29.06.2018, după ce a plouat ”cu găleata”, drumarii au intervenit cu măsuri de întreținere a infrastructurii rutiere, salubrizarea mecanizată pe adresele cu flux mare de circulație: str. Albișoara, bd. Renașterii Naționale, bd. Grigore Vieru, str. Petricani, str. Calea Orheiului, str. A.

Pe agenda zilei, flori

   Astăzi, 28.06.2018, pe agenda zile a lucrărilor de întreținere a spațiilor verzi – afânarea florilor. Lucrările vizează în mare parte rondurile și scuarurile de pe străzile: bd. Moscova, str. A. Russo, str. Kiev, bd. Grigore Vieru, str. Albișoara, str. M. Costin, str. M. Viteazul, str. Pușkin, str.

Decor urban, cu flori

   Astăzi, 27.06.2018, am finisat decorul urban de pe str. Florilor colț cu str. M. Costin. Ideea că florile dau căldură, delicatețe și viață a fost implementată cu un nou florar ce l-am amenajat pe spații verzi domeniul public. Florile de iris, petunie, taghetis s-au înscris de minune în