Declararea locului nou de ședere În atenția alegătorilor...

Pretura Sectorului RâșcaniDeclararea locului nou de ședere În atenția alegătorilor care vor să voteze la locul aflării lor în ziua alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021! Pentru a putea vota la o secție de votare din sectorul...

Declararea locului nou de ședere În atenția alegătorilor...

Pretura Sectorului Râșcani

Declararea locului nou de ședere
În atenția alegătorilor care vor să voteze la locul aflării lor în ziua alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021! Pentru a putea vota la o secție de votare din sectorul Rîșcani, adică alta decât cea conform domiciliului sau reședinței valabile, puteți depune până în data de 10 iunie 2021 inclusiv, o declarație de ședere la Pretură (str. Kiev, 3, bir. 24). La depunerea declarației, alegătorul se va prezenta personal cu actul de iden...titate în original pentru confirmare. Prin această procedură, alegătorul va fi înscris în lista secției de votare conform locului de ședere declarat și își va putea exercita dreptul de vot la secția de votare respectivă. Precizăm că declarațiile depuse pentru scrutinele anterioare nu mai sunt valabile.
În contextul coordonării, în limita competențelor, a acțiunilor pentru buna desfășurare a procesului electoral în cadrul scrutinului Alegeri parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, entitate publică a elaborat un Program calendaristic al acțiunilor preelectorale, aprobat prin dispoziția pretorului nr. 147 din 18 mai 2021. Actul administrativ (dispoziția) a fost publicată în Registrul de Stat al Actelor Locale.
 

See MoreMay be an image of text