feed-image  Benzi RSS

Maxima săptămînii

 „ Adevărul este pretutindeni, dar nu-l recunoaşte decît cel care îl caută”                             N. Iorga

 

    Subiectele abordate în cadrul ședinței Preturii din 13.11.2017: organizarea lucrărilor de defrișare a copacilor mari (plopi) conform autorizațiilor; situația terenurilor de acumulare a deșeurilor menajere, acțiunile desfășurate în cadrul salubrizării din toamna a.c.; intervenția serviciilor de resort pentru curățenie în scuarul Sfântul

Andrei, conlucrarea cu AO ce a inițiat lucrări în zona de referință; operațiunile în derulare organizate de IP Râșcani ”siguranța copiilor la trecerile pietonale”, ”contracararea furturilor și jafurilor”. 
   În finalul ședinței, 2 anunțuri importante: noua modalitate de colectare a deșeurilor menajere pentru locuitorii de la str. Sf. Andrei și str-la Sf. Andrei – săptămânal, marți, de către Regia ”Autosalubritate”, de la poarta gospodarului (în legătură cu închiderea terenului din str.-la Sf. Andrei, 34-35); marcarea evenimentului de 20 ani de la înființarea Direcției pentru protecția drepturilor copilului (14.11.2017, ora 14.00, sala pentru festivități a Preturii sect. Râșcani).